ten czarny to calkiem odpuszcze ale szkoda bedzie ciac zderzak od rsa zeby tam spryski dac pod ksenon :P skoro juz jest :P
Samochód do 25tyś
Zwiń
X
-
Samochód do 25tyś
Brat szuka samochodu dla siebie
W grę wchodzi Astra III, 307SW albo coś podobnego (combi), ale raczej coś z tych dwóch
Rok ok 2005 w górę, ważniejszy jest stan techniczny, wygląd itp, raczej diesel
Jeżeli macie jakieś doświadczenia, albo czego unikać, jakie silniki są ok w tych samochodach to będę bardzo wdzięczny za pomoc :szeroki_usmiech
No i z chęcią czekam na jakieś wypatrzone ciekawe oferty, może znacie kogoś kto ma coś takiego do sprzedania
Obecnie większość komisów w okolicy(B-B, Katowice, Tychy) na dzień dzisiejszy objeżdżana, wszystko skręty itp :evil:
Z góry dzięki i pozdrawiam Paweł
-
-
PAOLO ESCO, ja od 11.00
a to co się działo w B-B i Gliwicach to już masakra
a na Bp miałem ochotę pani coś ładnie powiedzieć bo 15min czekałem na wyzerowanie licznika bo ktoś nie zapłacił i odjechał :evil:
ot tak miło na koniec dnia
poszukiwań ciąg dalszy
[ Dodano: Pią 30 Wrz, 11 17:49 ]
a, i co innego po komisach gdzie są same skręty a co innego po salonach gdzie cię ładnie kawką częstują :diabelski_usmiech
i też potrafią wwejść a później....
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez abstinentco innego po komisach gdzie są same skręty a co innego po salonach gdzie cię ładnie kawką częstują
W tej cenie to Astra III będzie pewnie lepsza...łatwiej z częściami a podejrzewam, że szybciej też znajdziecie zadbany egzemplarz. Komisy bym olał całkowicie i zdał się na szukanie od właścicieli indywidualnych - no wiadomo najlepiej od tego pierwszego ( myślę, że coś wyszukacie). teściu ma Astrę III - 1,4 benzyna i zrobił nią .... 170 tys km :shock: i nic ....z mieniał tylko jakieś łączniki ( w sumie duperele) W środku samochód wygląda jak nowy. A auto naprawdę nie ma u niego lekko - więc polecam zdecydowanie Astrę.
[ Dodano: Pią 30 Wrz, 11 18:39 ]
Zamieszczone przez paweł2no i jakie spostrzezeniaPW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
Wczoraj znalazłem na aukcji meganke combi 1.9dci
Dzisiaj na szybko (bo lało że nie powiem) popatrzyłem i było ok
W aso wszystko potwierdzili, z poważniejszych to był wyciek ze skrzyni biegów przy 60tyś i tyle
Reszta to standard, świece i żarówki
Wieczorem kolejne oględziny(dobrze że garaż był oświetlony :diabelski_usmiech ) i samochód stoi już po domem
2006r, 1.9dci 131KM fap(niestety :cry: ) 6b, 2-gi właściciel, krajowy, ostatni wpis 142tyś w ASO, obecnie na liczniku 158(tyle zrobił drugi właściciel) nowe amorki, klocki i tarcze, zawieszenie zrobione, nowe letnie oponki, rozrząd zrobiony
To co może wyjść za nie długo to poduszka pod silnikiem i tyle(planowane :diabelski_usmiech )
Ogólnie samochód ładnie zadbany
Komentarz
-
-
abstinent, kolega ma taką od ponad dwóch lat i (o dziwo) jest zupełnie niezawodny. Padają coprawda jakieś popierdułki, ale szybko i tanio to naprawia, no i te "awarie" nie unieruchamiają auta (zresztą ten wóz jest serwisowany w warsztacie mojego wójka :szeroki_usmiech )...
Tak czy siak: z mojej strony gratulacje i pełen podziw za "ryzyko" związane z zakupem. Oby powszechne opinie nie znajdowały u Ciebie uzasadnienia
Komentarz
-
-
Agamek12, u brata :diabelski_usmiech
a i nawet turbo nie gwiżdże, a co widzę jakiegoś francuza to jeden świst
fakt, tak ekstremalnie po nocy to nic nie kupowałem :lol:
[ Dodano: Pią 07 Paź, 11 21:44 ]
Exotic, no właśnie przed chwilą byłem
zapomniałem o cenie 25900, końcówka ucięta :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
abstinent - poduchę pod silnikiem (a właściwie poduchę skrzyni, tzw. "ósemkę") kupisz nową za śmieszne pieniądze i sam ją wymienisz (wystarczy kanał - odkręcasz dwie śruby, ściągasz starą poduchę, zakładasz nową, skręcasz i tyle; nawet nie trzeba podnosić silnika, ani go podwieszać). Będziesz zadowolony z tej Meganki - o ile nie przeszkadza Ci średniej wielkości (jak na tą klasę) bagażnik :-)Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
Komentarz